Львівські «Карпати» оштрафовано на 25 000 гривень за неетичні скандування організованої групи вболівальників команди на адресу президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса під час матчу 1/2 фіналу Кубка України, а також кинуті дві димові шашки в напрямку поля прихильниками львівської команди. Керівництву клубу «Карпати» рекомендовано звернути увагу на роботу з організованими групами фанатів. Таке рішення у вівторок було прийнято на бюро ПФЛ.

За незабезпечення громадського порядку (бійка на трибунах) під час зустрічі «Чорноморець» — ФК «Харків» одеський клуб оштрафовано на 2 500 гривень. «Металіст» також оштрафовано на 2 500 гривень. За те, що на матчі проти «Волині» харківський вболівальник кинув на поле порожню пляшку.

Не відбулася зустріч дублюючих складів «Дніпра» і «Закарпаття» (12 квітня). Винні ужгородці. За це бюро ПФЛ покарало їх технічною поразкою.

Як відомо, в минулому турі в матчі дублерів «Металіст» — «Волинь» за рахунку 4:0 на користь господарів тренер лучан Віталій Кварцяний забрав свою команду з поля наприкінці першого тайму. Таким «оригінальним» робом виказавши недовіру суддям. Реакція бюро ПФЛ на той інцидент було така: «Волинь» оштрафувати на 25 000 гривень і залишити в силі результат поєдинку, зафіксований на час припинення гри.

Також ухвалили рішення про те, що всі матчі 29-го туру у вищій лізі розпочнуться о 18.00.