Автомобіль «Мерседес S-500», придбаний більш як за мільйон наших з вами гривень Національною акціонерною компанією (НАК) «Нафтогаз України», передано в автомобільний салон для продажу. Про це повідомили в управлінні зв’язків із громадськістю НАК.

Як повідомляв «Голос України», Президент України Віктор Ющенко наказав голові «Нафтогазу» Олексію Івченку продати машину, котру нещодавно придбали для його автопарку. Крім того, Віктор Ющенко повідомив, що наполягатиме на мораторії на такі операції, як купівля держслужбовцями таких машин, квартир тощо.

Можна тільки уявити собі, як боляче було Івченку розлучатися з новим «залізним конем». Тим більше, що глава «Нафтогазу», за його словами, звик їздити тільки на останніх моделях з холодильниками, телевізорами, DVD, панелями з горіхового дерева і масажними кріслами.

Анекдот до теми:

— Алло, це правління концерну «Мерседес»? Вас турбує Олексій Івченко. На жаль, змушений розірвати контракт на розкручування вашого бренда в Україні. Чому? Президент дуже незадоволений: у його сина контракт із вашим конкурентом — «БМВ»...