Стрибки у воду. Стокгольм (Швеція). Кубок Європи. Представниця України Юлія Прокопчук перемогла у стрибках з 10-метрової платформи. Другу сходинку у синхронних стрибках з 10-метрової платформи вибороли Антон Захаров та Роман Володьков.

Бронзовими призерами змагань у столиці Швеції стали Олена Федорова (3-метровий трамплін), Костянтин Міляєв (10-метрова платформа) та дует Кристина Іщенко/Олена Федорова (синхронні стрибки з 3-метрового трампліна).

Художня гімнастика. Каламата (Греція). Міжнародний турнір. Киянка Наталія Годунко посіла третє місце в багатоборстві. В окремих видах наші грації вибороли ще дві медалі. У вправах зі стрічкою Ганна Безсонова стала першою, а Годунко — другою.

Самі перемоги

Бокс. Київ. Міжнародний турнір професіоналів Boxіng for Very Іmportant Persons (бокс для дуже важливих людей). Організатор — компанія Natіonal Box Promotіon.

Це були камерні змагання. Адже за подіями на ринзі спостерігали лише 750 осіб, котрі заплатили за це видовище по 500 гривень. Серед почесних гостей був помічений віце-президент ІBF Бенедетто Монтелла. Саме він 22 квітня буде супервайзером поєдинку за титул чемпіона світу (ІBF) між Володимиром Кличком та американцем Крісом Бьордом.

На київському турнірі центральним був бій росіянина Заура Байсангурова (представник української компанії Natіonal Box Promotіon) з угорцем Ласло Бурані за пояс чемпіона світу (ІBF) у середній вазі (69,8 кг) серед молоді до 23 років. Свій чотирнадцятий вихід на «профі» ринг Заур (21-річний уродженець чеченського села Самашки) завершив перемогою у четвертому раунді (технічний нокаут).

Виходили того вечора на ринг і перемагали в рейтингових зустрічах українські боксери. Спершу наші взяли гору над росіянами: Валерій Бражник із Кременчука (напівсередня вага) над Романом Лобачовим, киянин Максим Бурсак (середня вага) над Русланом Семеновим, В’ячеслав Узелков з Вінниці (напівважка вага) у свій день народження над Василем Андріановим. Святкував перемогу і броварчанин Віталій Русоль (перша важка вага), здолавши Вадима Скоркіна з Естонії.

Добірку підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.