Переговори стосовно підписання коаліційної угоди між «Нашою Україною», БЮТ та СПУ продовжаться через кілька днів. Про це після учорашньої зустрічі лідерів «трійки» повідомила Юлія Тимошенко. Проект угоди, який було взято за основу, опрацьовуватимуть представники політичних сил: від «Нашої України» — Роман Зварич, від БЮТ — Олександр Турчинов, від СПУ — Йосип Вінський.

«Через два дні ми знову зберемося для того, щоб розглянути цей документ з важливими внесеними змінами», — зазначила Юлія Володимирівна і уточнила, що до коаліції демократичних сил увійдуть лише три політичні сили.

А Роман Безсмертний додав: «Про посади говорити зарано». Частину з них, переконаний він, треба дати Партії регіонів. «Наприклад, голову Рахункової палати, кілька голів парламентських комітетів, і взагалі потрібно приймати закон, який урегулює стосунки опозиції та влади, задовольнить амбіції опозиції», — зазначив один із лідерів «Нашої України».

Щодо самого документа, то, за прогнозами Безсмертного, він не буде підписаний до початку сесії парламенту нового скликання.