Днями Голова Верховної Ради України, в. о. Президента України Олександр Турчинов проінспектував позиції Антитерористичної операції під Слов’янськом.

Зокрема, Олександр Турчинов побував у новому військовому таборі Антитерористичної операції під Слов’янськом, де відбулась нарада із керівництвом АТО за участю міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, міністра оборони Михайла Коваля та командувача Національної гвардії Степана Полторака. Під час наради були обговорені основні задачі та завдання фінального етапу Антитерористичної операції.

Керівник парламенту відзначив покращення матеріально-технічного забезпечення наших військових.

Крім того, глава парламенту додав, що днями в розпорядження АТО було передано сучасні засоби зв’язку.

Олександр Турчинов провів нараду з керівництвом силового блоку Донецької та Луганської областей щодо організації та проведення президентських виборів 25 травня та створення умов для участі у виборах мешканців регіону.

Керівник парламенту відзначив зміни настроїв людей на Донбасі, «які почали розуміти, що терористи-сепаратисти ведуть регіон у безодню».

«Саме тому в цих регіонах посилилась підтримка дій української влади щодо боротьби із терористами», — сказав Олександр Турчинов, наголосивши, що в ході візиту поставив завдання перед силовими структурами повністю очистити регіон від терористів та «повернути мир та спокій у Донецьку та Луганську області».

Дослівно 

Голова Верховної Ради Олександр ТУРЧИНОВ:

 «Матеріально-технічна база наших військових щодня покращується».

Прес-служба Верховної Ради України.

Голова Верховної Ради України, в. о. Президента України Олександр Турчинов, голова КМДА Володимир Бондаренко, голова Київської ОДА Володимир Шандра, представники Кабміну, державних установ, релігійних і громадських організацій взяли участь в урочистій церемонії покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку в Києві з нагоди Дня перепоховання праху Кобзаря.

 

Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.