Забезпечити правопорядок під час проведення президентських виборів 25 травня, доступ усіх громадян до волевиявлення, унеможливлити провокації та зрив виборчого процесу — ці важливі аспекти голова Закарпатської облідержадміністрації Валерій Лунченко обговорив із головами окружних виборчих комісій. У зустрічі також узяв участь в.о. начальника обласної міліції полковник Сергій Шаранич.
На сьогодні серйозних проблем із підготовкою до проведення виборів не виникає, стверджують в ОДА. В усіх округах члени комісій співпрацюють із відповідними органами задля того, щоб провести вибори прозоро, з дотриманням усіх вимог законодавства.
У день волевиявлення на дільницях області працюватимуть 1700 правоохоронців. Створено й спеціальні групи, які в разі потреби виїжджатимуть на місця.
Керівник ОДА наголосив, що на голів окружних виборчих комісій покладена висока відповідальність. Необхідно організувати виборчий процес так, щоб у жодному разі не допустити випадків підкупу, адміністративного тиску, зриву голосування. Вибори мають пройти відповідно до всіх вимог законодавства, ніщо не повинно завадити громадянам України обрати Президента демократичним шляхом.
 
Ужгород.