Футбол. Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Матчі у відповідь. 4 квітня.

«Мілан» (Італія) — «Ліон» (Франція). 3:1. Мілан. «Сан-Сіро». 78 894 глядачі. Голи: Індзагі, 25, 88, Шевченко, 90+3 — Діарра, 31. Перший матч — 0:0.

Либонь, футболісти «Ліона» та їхні прихильники подумки бачили себе в півфіналі. Та їхню блакитну мрію вщент розбив капітан збірної України Андрій Шевченко. Саме після його удару Купе кінчиками пальців дотягнувся до м’яча. І, здавалося, врятував ситуацію. Проте м’яч, двічі влучивши у стійку воріт, відскочив прямісінько на ногу Індзагі. І той не схибив — 2:1.

А в першому таймі переконливішим був французький клуб. «Ліон» забив м’яча. Результативна нічия його цілком задовольняла. Але після перерви Шевченко і компанія, так би мовити, взяли справу до своїх рук.

Третього м’яча в господарів забив Андрій Шевченко. Обігравши воротаря, він пробив під гострим кутом ефектно і влучно. Для Андрія цей гол став дев’ятим у нинішньому розіграші Ліги чемпіонів і 56-м — у єврокубках.

«Вільярреал» (Іспанія) — «Інтер» (Італія). 1:0. Вільярреал. «Ель-Мадригал». 23 000 глядачів. Гол: Арруабарена, 57. Перший матч — 1:2.

Іншим чвертьфіналістом турніру несподівано став іспанський «Вільярреал», який після поразки в Італії зумів обіграти італійців удома з потрібним результатом.