Глава Зміївської районної організації Партії регіонів (Харківська область) Віктор Стариков загинув у ДТП. Сталося це минулої середи близько восьмої вечора. За повідомленнями ДАІ, дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Зміїв—Харків. Водій автомобіля «БМВ-528», який рухався в напрямку обласного центру, перевищив швидкість, не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем «КрАЗ», який зупинився частково на проїзній частині для заправлення.

За іншою, не міліцейською, версією, великоваговий навантажений автомобіль стояв на узбіччі. Водій порпався у моторі і навіть не відразу зрозумів, що трапилося, коли в нього врізалося легкове авто — «КрАЗ» майже не відчув удару.

Люди, які знали загиблого, кажуть, що він завжди хвацько водив автомобіль. До того ж до трагічного результату могли призвести ще дві обставини. Того вечора районна організація партії, подейкують, бучно святкувала свою політичну перемогу, набравши в районі близько 33% голосів виборців. А ще Віктор Стариков гнав машину на високій швидкості тією ділянкою, котру називають у народі погибельним місцем. У результаті сильного удару водій «БМВ-528» В. Стариков, мешканець міста Зміїв Харківської області, голова районної організації Партії регіонів, загинув на місці події.

Харків.