Теніс. Бангкок (Таїланд). Юнацький турнір першої категорії Bangkok ІTF Junіor Champіonshіp 2006 (учасники — 18 років і молодші).

П’ятнадцятирічна українська спортовка Христина Антонійчук з Івано-Франківська (нині тренується і мешкає у Дніпропетровську) виграла ці змагання. У півфіналі вона перемогла четверту ракетку турніру Сашу Джонс із Нової Зеландії — 6:3, 6:2. У вирішальному поєдинку Христина обіграла Ніколу Гофманову з Австрії — 6:3, 6:1. Цей успіх дав змогу Антонійчук піднятися на 23-й рядок світового рейтингу для дівчат у цій категорії.

Бокс. Чемпіон ІBF і WBA у першій напівсередній вазі Ріккі Хаттон вирішив відмовитися від свого титулу ІBF. На його думку, бій 13 травня з чемпіоном WBA у напівсередній вазі Луїсом Коллацо принесе йому більше грошей і більше можливостей у майбутньому, ніж захист титулу ІBF проти обов’язкового претендента Накуфеля Бен Рабаха.

«Я переходжу до наступної ваги заради зустрічі з Луїсом Коллацо, і після нього в мене буде ще кілька поєдинків із відомими суперниками. Я кажу про таких боксерів, як Дієго Корралес і Артуро Гатті. Змагання з ними ще більше зміцнили б мою репутацію, і за всієї поваги до Рабаха він не є відомим ім’ям у боксі», — прокоментував своє рішення Хаттон.

Нагадаємо, що раніше ІBF зажадала від Хаттона почати негайні переговори з представниками Рабаха про майбутній захист титулу. І якби Хаттон добровільно не залишив свій титул, то ІBF мала б повне право оголосити титул вакантним. Крім того, представники Рабаха могли б зажадати того самого через суд.

«У мене прекрасні стосунки з ІBF, і вони зрозуміли, чому я не можу провести обов’язковий захист проти Рабаха. Я сказав їм, що із задоволенням коли-небудь знову поборюся за їх титул», — додав Хаттон.

Футбол. Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перші матчі. 28 березня.

«Бенфіка» (Португалія) — «Барселона» (Іспанія). 0:0. Лісабон. «Луж». 65 000 глядачів.

Такий рахунок, звісно, більше задовольняє «Барселону». І вдома вона зробить усе, щоб виграти. Але в футболі все можливе. Клас «Бенфіки» дозволяє їй розраховувати, скажімо, на будь-яку результативну нічию, котра стане для неї перемогою.

«Арсенал» (Англія) — «Ювентус» (Італія). 2:0. Лондон. «Гайбері». 35 472 глядачі. Голи: Фабрегас, 40, Анрі, 69. Вилучено Каморанезі, 87, Зебіну, 89 (обидва — «Ювентус»).

«Ювентус», який програв «Арсеналу» з «сухим» рахунком, поступався суперникові через похибки в атаці. Без своїх лідерів Недведа та дель П’єро туринці створили лише один-два моменти. А от підопічні Арсена Венгера весь час намагалися загострити гру попереду, де особливою активністю і витонченою майстерністю відзначався Анрі.

За п`ять хвилин до закінчення гри «Ювентус» втратив шанс забити бодай м’яча. Адже йому довелося догравати зустріч удев’ятьох. Спочатку за другу жовту картку вилучили Каморанезі, а потім така сама доля спіткала Зебіну. З такою грою та за відсутності згаданих виконавців «Ювентусу» важко розраховувати на бажаний реванш удома.