Cтрашна за своїми наслідками автопригода сталася о 16-й год. 45 хв. 27 березня на шосе Володимир-Волинський — Нововолинськ поблизу села Новосілки. Автомобіль «Сеат-Ібіза» під керуванням Івана Ц., 1964 року народження, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Тойота», за кермом якого був Руслан А., 1968 року народження. Внаслідок пригоди загинув водій «Сеата» Іван Ц. та двоє його пасажирів — 48-річний Олександр Г., директор спортивного комплексу міста Нововолинська, і 42-річна Валентина Я. Ще двоє пасажирів цього автомобіля — працівник міліції Іван К. та Наталія П., а також водій «Тойоти» та його пасажирка отримали травми різного ступеня тяжкості.

Особливого резонансу цій трагедії надає та обставина, що пасажири «Сеата» були членами виборчої комісії виборчої дільниці № 29 міста Нововолинська, а Олександр Г. — її головою. Поверталися вони з Володимира-Волинського, де здавали документи про результати виборів на своїй дільниці у виборчий округ № 20.

Як повідомив керівник центру громадських зв’язків УМВС України у Волинській області Олександр Романчук, автопригода сталася за складних погодних умов. Того дня на Волині стояв густий туман і видимість на місці трагедії була майже нульовою. На дорозі, де зіткнулися іномарки, була величезна калюжа, яку об’їжджали переважно всі автомобілі. Можливо, водій «Сеата» і хотів виконати цей маневр, який став останнім у його житті.

Волинська область.