Виборчі перегони довкола кандидатів на посаду міського голови Львова стали своєрідним епіцентром політичної боротьби. Протягом десяти днів було сім випадків провокацій проти одного із найбільш рейтингових на нинішній день кандидатів.

Напередодні вихідних затримано 20 тисяч анонімних листівок наклепницького характеру, до розповсюдження котрих залучили студентів. Трьох із них затримав Личаківський райвідділ міліції і після пояснень відпустив.

У суботньому номері газети «Поступ», яка належить іншому претендентові на посаду міського голови, подано матеріал під заголовком «Штаб Куйбіди напав на студентів», де стверджується, що «представники НРУ вчинили напад на студентів».

На вуличній прес-конференції, яка відбулася одразу після нічної події попід офісом Студентського братства, можна було спостерігати увесь арсенал брудних технологій. Лідери численних молодіжних організацій, голови студентських профкомів, які прийшли сюди, намагалися оприлюднити свою точку зору: молодь не повинна перетворюватися на «гарматне м’ясо» замовників. А «опоненти», їхні ровесники, намагалися перекричати всіх і запевняли, що гроші на листівки «дали чесні львівські бізнесмени, які поки що не афішують себе». За плечима студентів, журналістів і телеоператорів стояв відомий у Львові лідер молодіжного руху 1990-х років Маркіян Іващишин, який вигуками про «кучмізм» перебивав голову виборчого штабу кандидата. Той разом із студентами провів ніч у райвідділі міліції і давав пояснення для журналістів.

Львів.