Баскетбол. Кубок Європи. 1/4 фіналу. Перший матч. 21 лютого. Київ. Палац спорту. БК «Київ» (Україна) —«Рейн-Енерджі» (Німеччина, Кельн). 87:85 (37:30, основний час — 74:74, овертайм). У киян влучали: Грір — 20 очок, Лончар — 17, Джованонні — 14, Луковський — 9, Кецман — 8, Варда — 6, Ніколич, Ніссім — по 4, Харріс — 3, Яйло — 2. Найрезультативніші у гостей: Джордан — 30, Макелрой — 15, Вукурович — 14. Рахунок у серії — 1:0.

Чемпіон України протягом усіх чотирьох десятихвилинок мав певну перевагу і почувався досить упевнено й комфортно. Але як тільки кияни розслабилися наприкінці поєдинку, довелося грати овертайм.

За три секунди до закінчення останньої частини зустрічі «Київ» вів перед — 74:71. Та влучний триочковий кидок німецького Майкла Джордана встановив рівновагу. Отож довелося арбітрам призначити додаткові п’ять хвилин.

Під час овертайму гра йшла очко в очко. І київський клуб зумів вирвати перемогу завдяки влучним штрафним кидкам Гріра. Американець приніс команді чотири очки протягом останніх півтори хвилин. Це було масною переможною крапкою в тій по-справжньому драматичній ситуації.

Для того щоб вийти до «Фіналу чотирьох» у турнірі, киянам потрібно 24 лютого переграти «Енерджі» на його майданчику в Кельні. Якщо такого не станеться, то суперники проведуть третій матч серії. Він відбудеться першого дня березня в Києві.