Голова Дніпропетровської облради Микола Швець розкритикував роботу міської влади і комунальних служб Дніпропетровська в боротьбі з наслідками стихії.

За інформацією прес-служби ради, до приймальні голови зараз надходять численні скарги мешканців обласного центру на бездіяльність дніпропетровської міської влади у боротьбі з наслідками снігопаду. В таких обставинах, переконаний голова облради, важливі зосередженість, згуртованість і оперативність, натомість із вуст перших керівників міста лунали свідомо неправдиві заяви про вжиті заходи у боротьбі з негодою, зокрема про виведення на дніпропетровські вулиці майже 200 одиниць техніки.

Також, за словами Миколи Швеця, не було врегульовано питання пропуску в обласний центр великих вантажівок, котрі створили багатокілометрові пробки на вулицях. «У цій ситуації, — зазначив він, — добре спрацювали члени обласного оперативного штабу боротьби зі стихією, які організували відбуксирування вантажівок та підвезення гарячих напоїв і бутербродів водіям».

Водночас Микола Швець схвально відгукнувся про рішення місцевих осередків політичних партій у період надзвичайних ситуацій припинити будь-які акції та заходи.

Дніпропетровська область.