Диплом фіналіста Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» на обласному рівні отримало донецьке ЗАТ «Асоціація «Темп». Конкурсна комісія відзначила лікування методом мікрохвильової резонансної терапії з діагностикою на комплексі «Ремег». Такий метод ось уже 11 років практикується в Госпіталі Сітько МРТ, який входить до складу асоціації.

— За цей час нашими пацієнтами стали понад 12 тисяч осіб, — розповів президент ЗАТ «Асоціація «Темп» Микола Казаков. — Досвід засвідчив, що мікрохвильова резонансна терапія є ефективною медичною технологією під час лікування багатьох хвороб, у тому числі й важковиліковних.

Щоб обстежити організм пацієнта за всіма параметрами, лікареві, озброєному «Ремегом», потрібно близько сорока хвилин. Результати дослідження фіксує комп’ютер, він програмує й лікування. Авторам методу МРТ вдалося об’єднати давньокитайську науку про біологічно активні точки меридіанів людського тіла із сучасною технологією мікрохвильової резонансної терапії. Як наслідок — хворий позбувається кількох хвороб одночасно, оскільки усувається їх першопричина.

Як розповів головний лікар госпіталю Ігор Червоний, в закладі щосуботи проходять безкоштовні консультації лікарів. «Люди, які звертаються до нас, можуть і не залишатися на лікування, але отримують кваліфіковану консультацію фахівців», — пояснив Ігор Прокопович. Пацієнти у невеликих містах та районах уже встигли оцінити ефективність технології МРТ. Так само, як це змогли зробити і читачі «Голосу України»: адже протягом кількох років ЗАТ «Асоціація «Темп» надає можливість передплатникам газети — переможцям читацької лотереї безплатно пройти курс лікування в госпіталі.