Футбол. Чемпіон України на переможній ноті завершив тренувальний збір в ОАЕ. Він виграв у контрольному поєдинку. «Шахтар» (Донецьк) — «Цюріх» (Швейцарія). 2:1. Голи: Жадсон, (п), Воробей, 83 — Рафаель, 71.

Склад переможців: Шуст, Стойкан (Рац, 46), Чигринський, Шевчук (Срна, 46), Гюбшман (Сейхан, 46), Тимощук (Воробей, 46), Дуляй, Фернандіньйо, Елано, Жадсон, Бєлік (Маріка, 46).

Нагадаємо, що в Еміратах «Шахтар» два матчі виграв і два завершив унічию.

Поміняли арену

Міжнародний турнір «Кубок Першого каналу», який відбудеться з 6 по 9 лютого в Ізраїлі, обіцяє бути цікавим і, либонь, запам’ятається вболівальникам. Ще б пак! Адже зустрінуться чотири найпопулярніші команди, які представляють Україну і Росію, — «Динамо» (Київ), «Шахтар» (Донецьк), московські клуби «Спартак» і ЦСКА.

Стало відомо, що в інтересах шанувальників футболу матчі турніру відбуватимуться не на Національному стадіоні в Рамат-Гані, а на «Блюмфільді» в Тель-Авіві. Починатимуться ігри о 21.00 (місцевий час збігається з київським), щоб усі встигли на стадіон після роботи. Окрім того, квитки на фанатські сектори вирішено зробити безплатними!

***

Теніс. Мельбурн. Відкритий чемпіонат Австралії. Третє коло. На жаль, донеччанка Ольга Савчук поступилася росіянці Олені Весніній у трьох партіях (1:2).