Андрій БУДАРОВСЬКИЙ, магістр астрології Санкт-Петербурзької астрологічної академії

Події лежатимуть у площині взаємодії влади з опозицією.

Посилення лівих тенденцій у суспільстві позначиться і на виборах. У максимумі уваги виборців, як і на виборах Президента, перебуватимуть блоки і партії, що уособлюють ліву та праву ідеології. Саме вони одержать найбільшу кількість голосів. При цьому представники лівої, радикальної опозиції можуть отримати реальний шанс прийти до влади. Але це ще більше загострить протистояння і боротьбу з прихильниками сильної вертикалі влади.

Опозиція Сатурн — Нептун (перший символізує офіційну політичну систему, другий пов’язаний з нереалістичними рішеннями, популізмом, інфляцією — безконтрольним збільшенням грошової маси) виявляється значущою і для економіки. Розмивання кордонів в економіці може спричинити приплив імпортних товарів, що негативно позначиться на місцевому виробникові.

Друга конфігурація: Юпітер — Нептун має стосунок до ідеології й економіки. Нептун уособлює нафту, оливи, бензин, Юпітер — газ. Труднощі з цінами на газ прямо пов’язані з планетними впливами. Майнові проблеми визначають недвозначну позицію Росії в цьому питанні. І, на жаль, не видно швидкого закінчення й успішного закінчення, планети тільки зближуються. Гадається, ця тема порушуватиметься протягом 2006 року не раз і, можливо, буде вирішена тільки наприкінці року.

Оскільки Юпітер пов’язаний з ідеологією, ми, як і 2005 року, будемо свідками великих скандалів, пов’язаних з корупцією у вищих ешелонах влади, особливо перед виборами і відразу після них. У першій половині року можлива серія великих відставок, великі труднощі з формуванням більшості в парламенті і, відповідно, уряду. І в поєднанні з циклом Сатурн —Нептун ці скандали можуть мати прямий стосунок до взаємодії (боротьби) гілок влади і особливо гілки Президент — парламент (прем’єр).

Ще однією «хворою» крапкою України буде судова влада, яку символізує Юпітер. Очевидно, мова може йти про цілковиту реформу всієї судової гілки.

Усі планети, що створюють критичні конфігурації, розташовані у фіксованих знаках. Це свідчить про те, що всі процеси будуть довгими, зволікатимуться у часі. Найважчими для країни будуть періоди січень — квітень, червень, листопад — грудень 2006 року. Саме в цей час найгостріше стоятимуть всі перелічені проблеми.

Але, попри всі труднощі, гороскоп України не дає підстав для висновків про руйнування держави чи суспільства. Всі труднощі подолані, і в новому 2006 році Україна матиме набагато менше проблем, аніж 2005-го. Все зосередиться на рівні пошуку компромісів, а в тому, що їх потрібно шукати, немає сумніву. Головне, щоб ми захотіли це робити.