Дорогі співвітчизники!

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новий рік — це завжди надія на нові звершення, на чудо та втілення омріяного. Хоч би скільки було свят в календарі, новорічні залишаються найчарівнішими. Споконвіку вони наповнюють нас особливим душевним теплом, даруючи сподівання на краще майбуття року прийдешнього.

Друге народження переживає Україна. Минулий рік став тяжким випробуванням на мужність і духовність всіх нас. Однак ми змогли довести всьому світові свою здатність бути вільними.

Шлях нової демократичної країни є тернистим, і чекати на казкові перетворення за помахом чарівної палички не варто. Ми всі стали свідками відвертого спротиву окремих політичних сил, які діють за принципом «чим гірше — тим краще». Вибори 2006 року будуть використані ними як останній шанс повернути Україну назад та взяти реванш.

Однак український народ показав свою здатність бути мудрим. А рік, що минає, засвідчив невідворотність демократичного розвитку України. Президентові Віктору Ющенку потрібна ваша підтримка на шляху перетворення України на заможну та авторитетну європейську державу.

Адже здобутки країни, її славу і авторитет творите ви, дорогі українці, своєю щоденною нелегкою працею. Саме завдячуючи вам Україна впевнено рухається до щасливого і заможного життя.

Від щирого серця вітаю вас, дорогі друзі, з Новим роком і Різдвом Христовим! Зичу вам міцного здоров’я, достатку, родинного тепла, добрих людей і вірних друзів на життєвій дорозі.

Нехай чарівна мелодія новорічних дзвонів щастям ллється у ваш дім. Нехай тепло сімейного вогнища зігріває ваші серця і принесе душевну рівновагу та спокій. Нехай різдвяна зірка осяє ваш шлях, колядки наповнять вашу оселю сміхом, радістю, миром і добром.

З повагою, Микола МАРТИНЕНКО, керівник фракції Народний союз «Наша Україна».