Футбол. Закінчився турнір пам’яті капітана київського «Динамо», гравця збірної СРСР Віктора Колотова, який відбувався на динамівській базі в Кончі-Заспі. Змагалися чотири команди 12-річних: «Динамо» і ФК «Відрадний» (обидві — Київ), «Ворскла» (Полтава) і ФК «Тернопіль».

У півфіналах динамівці переграли полтавців (8:0), а футболісти з «Відрадного» — тернопільців (3:1). Отже, доля першого місця вирішувалася в поєдинку земляків. «Динамо» виявилося сильнішим за «Відрадний» — 3:1 — і стало переможцем змагань.

Третє місце посіли юні футболісти з ФК «Тернопіль», котрі виграли у «Ворскли» — 1:0.

Юрій Максимов очолить ЦСКА?

Відомий у минулому гравець київського «Динамо», німецького клубу «Вердер» (Бремен) і національної збірної України Юрій Максимов уже найближчим часом може почати роботу тренером київського ЦСКА (виступає в першій лізі).

До останнього часу Максимов працював асистентом в українського тренера Олександра Рябоконя в мінському «Динамо».

«Натанцювали» купу нагород

Спортивні танці. Куньшань (Китай, східна провінція Цзянсу). Чемпіонат світу. Змагалися спортовці з 20 країн. Три золоті, дві срібні та бронзова медаль — такий підсумок виступу українських танцювальних пар. Наші посланці відзначилися в усіх видах програми і вікових категоріях.

Скажімо, серед молоді до 21 року у програмі латиноамериканських танців чемпіонами стали Сергій Числов і Дар’я Каденкова (Харків). Серед дорослих пар у стандартній програмі (бальні танці) «бронза» дісталася киянам Дмитру Влоху і Ользі Урумовій.

А найрезультативніше виступили юні танцюристи: серед юніорів до 16 років дует Андрій Михайлов/Олена Новикова з Краматорська посів перше місце в стандартній програмі і друге — в латиноамериканській. До речі, чемпіонами в латиноамериканській програмі в цій віковій категорії став харківський дует — Артур Тарнавський/Марія Дімент.

Пара з Одеси Віктор Кухарський/Аліна Терлецька завоювала «срібло» у стандартній програмі.

Лише результати

Хокей. Відкритий чемпіонат Білорусі. 37-й тур. 26 грудня. «Сокіл» (Київ) — «Німан» (Гродно). 4:1 (0:1, 4:0, 0:0). «Юність» (Мінськ) — «Металург» (Лієпая). 5:2. «Хімволокно» (Могилів) — «Рига-2000». 4:4. Лідирують: «Керамін» (Мінськ) — 70 очок, «Динамо» (Мінськ), «Сокіл» — по 65.

Добірку підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.