Ось приблизний сценарій новорічного свята, що його можуть замовити й оплатити кияни

У Центрі послуг ВАТ «Світанок» запрошення Діда Мороза до оселі коштуватиме 100 гривень, а разом зі Снігуркою — на 80 гривень дорожче. При цьому розважати вашу дитину в особі Дідуся найняли студентів-акторів, що підробляють на різдвяні свята. Сама вистава триває 20—30 хвилин. Якщо врахувати, що подарунки батьки мають купити самі, до суми візиту можна сміливо додати ще щонайменше 100 гривень.

...Першою до хати заходить Снігурка і непомітно залишає мішок у коридорі, поки дитина відходить від приємного шоку, батьки заповнюють його подарунками. З ним і з’являється «щедрий» Дід, і дарує заповітну ляльку або машинку вашому чаду, що у захваті від усього. На прощання всі разом співають пісеньку і слухають віршик у виконанні малюка. Прокричавши тричі «Ялинко, гори!», Дід Мороз залишає дім, побажавши всій родині щасливого Нового року і Різдва.

В одній з київських фірм, крім звичайного вітання Мороза, пропонують і так зване привітання по той бік вікна. За 300 гривень дід-альпініст спуститься до вас через вікно і привітає дитину просто на балконі.

— Після такого візиту навіть дванадцятирічні діти починають вірити в Діда Мороза, — запевняють там. За 560 гривень екстремальний дідусь ще й до оселі зайде, проведе конкурси, допоможе запалити ялинку. Прийде він, щоправда, без Снігурки, зате піде також красиво — через вікно!