Голова Верховної Ради Володимир Литвин узяв участь в урочистостях з нагоди 75-річчя Київського національного університету будівництва та архітектури

Вуз підготував майже 64 тисячі фахівців, в тому числі для 80 країн. Нині на шести факультетах університету опановують 23 спеціальності близько 10 тисяч студентів.

Володимир Литвин склав щиру подяку ветеранам вузу за творення його слави, що свідчить про збереження і примноження славної традиції наступності поколінь. Голова Верховної Ради подякував викладачам за те, що на зорі незалежності України вони пережили складне випробування, коли не платили зарплат, але вистояли і зберегли навчальний заклад. А також привітав студентів, які обрали найгуманнішу професію — будівничих, а не погналися за новомодними спеціальностями. Адже професія будівельника, зазначив В. Литвин, поєднує і приємне, і корисне. Бо будівничі творять не лише матеріальну основу нашого життя, а й обличчя всієї нашої України.

За вагомий особистий внесок у розвиток освіти і високий професіоналізм Голова Верховної Ради вручив ветеранам і викладачам Київського національного університету будівництва та архітектури нагороди українського парламенту — Почесні Грамоти Верховної Ради та цінні подарунки.