У центрі Львова зайнялася службова «Волга», в якій перебував начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Ярослав Вовчак. Водій встиг вийти з автомобіля, а Вовчак у дуже критичному стані (обгоріло 70 відсотків шкіри) перебуває в реанімаційному відділенні 8-ї міської лікарні.

Правоохоронці вивчають різні версії пригоди. На думку про замах наводить обставина, що машина спалахнула саме в тому місці, де сидів Ярослав Вовчак (на передньому сидінні).

Нещасному випадку передував конфлікт між міською радою та львівськими таксистами, які навіть вимагали відставки начальника управління транспорту і зв’язку. Але сторони, за словами в. о. міського голови Зеновія Сірика, провели мирні переговори.

Львів.

* * *

А днями в Одесі скоєно напад на першого заступника начальника обласного управління земельних ресурсів Івана Побережнюка. Як повідомляє «5 канал», із трьома ножовими пораненнями він перебуває в реанімаційному відділенні. Міліція відмовляється коментувати ситуацію. В облдержадміністрації замах пов’язують із професійною діяльністю чиновника. Останнім часом І. Побережнюк опікувався питанням незаконної забудови пляжів на курорті Затока під Одесою.