Хокей. Київ. Традиційний міжнародний турнір «Кубок Дмитра Христича». Льодовий палац «Авангард». 17—21 грудня. Участь беруть команди (гравці 1996 року народження): з Росії — «Лада» (Тольятті), «Локомотив» (Ярославль), «Ямал» (Салехард), з Білорусі — «Юність» (Мінськ), ХК «Гомель» та господар льоду — київський «Сокіл».

Нашу команду, котру тренує Вадим Кир’ян, вважають бойовитою і непоступливою. Нинішнього року вона вже провела 52 поєдинки в товариських та офіційних міжнародних змаганнях. Зокрема, соколята-96 виграли 31 зустріч.

А ще вихованці СДЮШОР «Сокіл» у цій віковій групі лідирують у першості Української юнацької хокейної ліги, змагаючись із старшими на рік суперниками. Зрештою, команду Вадима Кир’яна запросили виступати у відкритому чемпіонаті Білорусі. На турнірі в Гомелі юні українці стали срібними призерами, а в Бєлгороді — володарями бронзових нагород.

Київські змагання мають особливу принаду. Адже серед їх учасників — представники уславлених шкіл зі сталими традиціями. А в тому, що поєдинки на авангардівському льоду відзначатимуться безкомпромісною боротьбою, можете переконатися, завітавши на них до знаменитої споруди. І неодмінно підтримайте київський «Сокіл», бо він того вартий.

Можливо, що наш земляк, «зірка» світового хокею Дмитро ХристиЧ прибуде до Києва на змагання юних хокеїстів.