Партія промисловців і підприємців України іде на вибори у складі виборчого блоку «Наша Україна». Таке рішення прийняте на другому етапі V з’їзду ПППУ, що відбувся 11 грудня. А наступного дня була підписана угода про утворення блоку.

З’їзд сформулював положення, які увійшли в її текст. Зокрема, представництво кандидатів у народні депутати від ПППУ у виборчому списку блоку становитиме не менше 20 відсотків, або 14—15 осіб, що дасть змогу в майбутньому сформувати в парламенті партійну фракцію. Інше істотне доповнення: право територіальних партійних організацій брати участь у виборах до органів місцевого самоврядування самостійно або з партіями, що входять до блоку «Наша Україна». Цей пункт, на думку партійців, забезпечить можливість ефективного союзу з тими політичними силами блоку, які мають у регіоні авторитет і поділяють базові принципи ПППУ.

З’їзд підтвердив готовність промислово-підприємницької спільноти консолідувати зусилля з політичними союзниками. Лідер ПППУ Анатолій Кінах зазначив, що в революційні дні минулої осені Партія промисловців і підприємців зробила серйозний крок — підтримала коаліцію «Сила народу» і зробила внесок у перемогу демократичних сил. Партія вважає за честь бути послідовною у своїх діях. Щоб зберегти надію громадян жити в чесній, багатій країні, підтримати високий моральний дух Майдану, не допустити реваншу тих, хто програв, віддати перевагу загальнонаціональним інтересам, а не особистим чи політичним амбіціям. Анатолій Кінах зазначив, що вибори мають сконсолідувати інтелект, волю, кадрові ресурси в ім’я вирішення стратегічних проблем розвитку держави, зростання добробуту людей.

До першої п’ятірки списку кандидатів на вибори до Верховної Ради від ПППУ увійшли голова партії Анатолій Кінах, народні депутати Віталій Майко, Микола Оніщук, Василь Гур’єв та Станіслав Довгий. У двадцятці — керівники територіальних організацій ПППУ, народні депутати, представники ділових кіл, відомі в країні особи.