По ящику солодощів для сиріт, напівсиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, підготували до свята Миколая працівники ВАТ «Костопільського заводу продтоварів». Такі щорічні подарунки — це вже традиція. Діти із задоволенням смакують продукцією костопільських кондитерів, яка більше відома в Україні та за її межами під торговою маркою «Родина». Адже п’ять її видів удостоєні золотих медалей за високу якість.

— Наш колектив нині несе напружену передноворічну вахту, бо солодощі розходяться дуже швидко, — каже директор заводу Микола Кучерук. — Цими днями випускаємо продукції на 30 відсотків більше, ніж зазвичай.

Як добрий знак того, що згадане підприємство розвивається, має гарні перспективи, — бажання багатьох працювати тут. Нині завод продтоварів дає роботу майже 950 мешканцям Костополя та району. Святкові сюрпризи керівництво та профком підприємства приготували і для дітей працівників заводу: на них чекають цікаві лялькові та новорічні вистави, і, звичайно ж, солодощі, що виробили їхні батьки.

Рівненська область.