Автобус з написом «Від Президента України Віктора Ющенка», за кермом якого був голова облдержадміністрації Арсен Аваков, в’їхав до смт Краснокутська, де на нього чекали вчителі й учні з села В’язове. Їм і було вручено ключі від «Газелі», яку передано сільській школі у рамках програми «Шкільний автобус».

В’язове — віддалене село, а отже, цим автобусом діти добиратимуться не лише на уроки, а й до музеїв і театрів Харкова, на різноманітні конкурси, фестивалі, спортивні змагання.

Важливою подією для району стало і відкриття спортивної зали у Краснокутській гімназії. Навіть в обласному центрі не так просто знайти подібну споруду, обладнану суперсучасними гімнастичними та іншими тренажерами, якісним інвентарем, найкращим імпортним спорядженням, спеціальними технічними матеріалами.

Краснокутська гімназія навчає та виховує 865 обдарованих та здібних дітей не лише з райцентру, а й з навколишніх сіл. Для цього заклад має все необхідне: висококваліфікованих вчителів, сучасні класи, комп’ютери, підключені до глобальної мережі Інтернет. Укладено угоди про співпрацю з ВНЗ області.