Футбол. Тренерський штаб збірної України з футболу визначився з місцем її дислокації в Німеччині. Про це повідомив президент ФФУ Григорій Суркіс.

Він розповів, що за безпосереднього сприяння голови Оргкомітету чемпіонату світу Франца Беккенбауера (на знімку разом з Олегом Блохіним) та його заступників вдалося обрати чудове місце за 35 кілометрів від Франкфурта. Тут затишний п’ятизірковий готель, де є всі умови для якісної підготовки та відновлення: басейн із термальними водами, сауни. За кількасот метрів від готелю — чудове поле. Отже, можна стверджувати, що наш колектив матиме всі необхідні умови для якісної підготовки до матчів у груповому турнірі.

Отримали нового спонсора

У вівторок компанія «Оболонь» стала головним спонсором національної та молодіжної збірних України з футболу. Дворічний контракт про співпрацю підписали президент Федерації футболу України, народний депутат Григорій Суркіс та почесний президент ЗАТ «Оболонь», народний депутат Олександр Слободян.

— Усі ми любимо пиво «Оболонь», — сказав президент ФФУ. — Втім, я, наприклад, полюбляю інший напій —«Ситро-Оболонь», що асоціюється в мене з минулим.

Олександр Слободян, у свою чергу, відзначив, що він задоволений рішенням ФФУ — головним спонсором обрати саме «Оболонь», бо знає, що є також інші компанії-претенденти на роль спонсора.

До речі, Олександр В’ячеславович — один з авторів популярного напою «Живчик», що випускається торговою маркою «Оболонь». Перший фах Григорія Михайловича також близький до виробництва пива. Суркіс закінчив Київський інститут харчової промисловості, а за його дипломною роботою проводили реконструкцію на другому одеському пивоварному заводі. Про це на прес-конференції у Києві розповів сам пан Суркіс.

Згідно з умовами контракту співпраця з ФФУ, а також телевізійні права на трансляцію чемпіонату світу 2006 року з футболу коштуватимуть компанії «Оболонь» п’ять мільйонів доларів. Нагадаємо, що транслюватимуть поєдинки ЧС—2006 телеканали «Інтер» та ІCTV.