Улюбленою стравою солдатів з Сицилії почастував студентів-випускників кафедри військової підготовки Національного університету водного господарства і природокористування італійський ресторатор Андре Пірас. Він уже два роки живе на Рівненщині, стежить за подіями в Україні й переймається нинішньою ситуацією. Саме тому в такий спосіб шеф-кухар вирішив підтримати наших військових. Кулінарне дійство відбувалося у студентській їдальні ВНЗ. Андре Пірас приготував для молодих лейтенантів «патріотичну» страву в кольорах італійського прапора.
Регіони
29
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Міжнародний день освіти 72
-
2День зовнішньої розвідки України 69
-
3Голова Верховної Ради та представники Асоціації народних депутатів України обговорили співпрацю та збереження парламентських традицій 52
-
4Обговорили питання щодо забезпечення прав і свобод громадян під час проведення мобілізаційних заходів 50
-
5Народний депутат України Михайло Лаба відвідав з робочим візитом Словаччину 45