Улюбленою стравою солдатів з Сицилії почастував студентів-випускників кафедри військової підготовки Національного університету водного господарства і природокористування італійський ресторатор Андре Пірас. Він уже два роки живе на Рівненщині, стежить за подіями в Україні й переймається нинішньою ситуацією. Саме тому в такий спосіб шеф-кухар вирішив підтримати наших військових. Кулінарне дійство відбувалося у студентській їдальні ВНЗ. Андре Пірас приготував для молодих лейтенантів «патріотичну» страву в кольорах італійського прапора.
Регіони
29
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук зустрівся в українському Парламенті з Помічником Президента США Кітом Келлоггом 85
-
2Арбітраж FOSFA – вирішення спорів та захист інтересів 73
-
3Героїчний український народ виборов своє право самостійно визначати власне майбутнє 64
-
4Міжнародний день підтримки жертв злочинів 63
-
5Щодо компенсації витрат певних категорій осіб 61