Футбол. Ми вже обговорили призначення на посаду тренера київського «Динамо» Сергія Реброва. Слідом за киянами розібралися з наставником і в Харкові. Виконувача обов’язків  тренера «Металіста» Ігоря Рахаєва по завершенні сезону призначили на цю посаду на постійній основі.
Таке рішення доведено до відома команди після матчу з полтавською «Ворсклою», і його зустріли бурхливими оплесками. Зазначимо, що Рахаєв у свій дебютний сезон привів команду до бронзових медалей.
А президент «Дніпра» Ігор Коломойський вважає, що іспанський тренер Гуанде Рамос потрібен дніпропетровському клубу. І запропонував іспанському фахівцеві новий контракт. Рамос узяв паузу в перемовинах і дасть відповідь найближчим часом.
Сталися знакові призначення і в знаменитих європейських клубах. Луї ван Гал, котрий очолює збірну Нідерландів, по завершенні чемпіонату світу в Бразилії розпочне роботу в англійському «Манчестер Юнайтед». Йому босами клубу вже виділено 150 мільйонів фунтів на перебудову команди. Керівництво манкуніанців поставило перед нідерландським фахівцем завдання стати чемпіоном Англії.
Каталонська «Барселона» офіційно оголосила про те, що новим головним наставником буде Луїс Енріке, котрий очолював «Сельту». Фахівець прийняв пропозицію, зроблену йому спортивним директором каталонців Андоні Субісарретою, і погодився укласти контракт на два роки. Колись Луїс Енріке захищав кольори «Барселони» як футболіст, а потім успішно працював з її дублюючим складом.