Зустрічі в Рівному

Cьогодні Голова Верховної Ради України Володимир Литвин відвідає з робочою поїздкою Рівненську область. У Рівному заплановано зустріч глави парламенту з депутатами місцевих рад та посадовими особами органів місцевого самоврядування області, а також із викладачами та студентами Рівненського державного гуманітарного університету.

У Гощанському районі Володимир Литвин зустрінеться з депутатами Красносільської сільради, керівництвом одного з кращих в області господарств СВК «Мир» та відвідає загальноосвітню школу І—ІІ ступенів.

Планується, що глава парламенту відвідає православний Свято-Воскресенський Троїцький Корецький жіночий монастир.

Прощальний тур Квасневського

Розпочався візит в Україну Президента Республіки Польща Олександра Квасневського . Сьогодні пан Квасневський разом зі своїм українським колегою Віктором Ющенком планують відвідати Канів. Зокрема, президенти покладуть квіти до могили Тараса Шевченка на Чернечій горі.

Нагадаємо, що за результатами недавніх президентських виборів у Польщі переміг представник правих сил Лех Качинський. Він розпочне виконувати свої обов’язки у кінці грудня цього року. Олександр Квасневський, як і обіцяв раніше, останні два місяці свого президентства присвятить завершенню початих справ і прощальним закордонним візитам, зокрема в Україну.