Жоден представник фракції «Самопоміч» не відкликав свого підпису під проектом постанови про недовіру Генеральному прокурору. Про це за підсумками зустрічі із Генпрокурором Віталієм Яремою повідомив голова фракції Олег Березюк.
«У нас відбулася жорстка професійна розмова. Фракція висловилася щодо резонансних справ у чотирьох блоках злочинів: проти учасників Майдану, про розкрадання майна української армії, махінації у банківській сфері та про розкрадання державного майна і відмивання коштів держпідприємств. Саме відсутність результату з розслідування цих фактів і є основною причиною незадоволення народних депутатів роботою прокуратури», — зазначив він.
Тому, як повідомили у прес-службі «Самопомочі», жоден представник фракції не відкликав свого підпису під проектом згаданої постанови. Натомість було досягнуто згоди, що Генпрокурор прийде на сесію Верховної Ради для глибшого аналізу роботи прокуратури та дасть відповіді на запитання народних депутатів. Хоча загалом фракція «Самопоміч» чекає від прокуратури не стільки пояснень, як дій.