Кубок Співдружності перенесено до... Ізраїлю

Футбол. Українські клуби «Динамо» (Київ) і «Шахтар» (Донецьк), російські з Москви — ЦСКА і «Спартак» стануть учасниками міжнародного турніру «Кубок Першого каналу». Змагання відбудуться в Тель-Авіві (Ізраїль), а матчі транслюватиме Перший телеканал Росії.

Позавчора в Москві представники згаданих клубів провели робочу нараду, під час якої обговорили деталі майбутньої події. «Шахтар» і «Динамо» представляли спортивні директори, відповідно Віктор Прокопенко та Леонід Буряк.

У «Кубка Першого каналу» — солідний призовий фонд, два мільйони доларів. Учасники домовилися велику частину коштів переказати на розвиток дитячого футболу в Росії та Україні. Переможець турніру отримає мільйон доларів.

Повторення пройденого

Футзал. Київ. Четвертий турнір команд ЗМІ «Кубок «Голосу України». Півфінальні поєдинки. «Інтер» — «Український футбол». 4:1. «Голос України» — «Команда». 7:0.

Нагадаємо, що у фіналах перших двох турнірів зустрічалися «Голос України» та «Інтер». Після річної перерви історія повторюється: знову ці команди розіграють головний приз. А ось претенденти на «бронзу» — «Команда» та «Український футбол» — на такий рівень вийшли вперше.