Футзал. Четвертий турнір команд ЗМІ «Кубок «Голосу України». Матч за третє місце. «Український футбол» —«Команда». 1:1 (пенальті — 2:1). Фінал. «Голос України» — «Інтер». 5:1.

Одразу зазначимо, що вирішальні поєдинки проходили гостро і безкомпромісно. Треба віддати належне футболістам газети «Команда», які вчинили, як справжні джентльмени. Їхній суперник переплутав час початку матчу і запізнився на півгодини. За регламентом команді «Українського футболу» належало зарахувати поразку. Але командівці, в яких третє місце вже було, як кажуть, у кишені, наполягли, щоб поєдинок таки провели...

У фіналі відбулося третє побачення господарів та команди телеканалу «Інтер». Два попередні закінчувалися на користь «Голосу України». І цього разу традицію не порушено.

Організатори подбали про нагороди: грошові премії для квартету найсильніших і численні призи. Відзнаки лауреатам вручив головний редактор «Голосу України» Анатолій Горлов.

Не відійшли від традиції учасники фіналу і після церемонії нагородження. У редакційному кафе відбувся третій тайм: щире, задушевне спілкування давніх приятелів.