Важка атлетика. Катар. Чемпіонат світу. Закінчилися змагання жінок. Нарешті здійснилася мрія українських уболівальників про бодай одну медаль — завдяки 19-річній атлетці з Чернігова Ользі Коробці. Вона в категорії +75 кг у ривку показала результат 127 кг і отримала малу бронзову нагороду.

Бокс. Геппінген (Німеччина). Тут відбувся турнір серед професіоналів. Український суперважковаговик Олексій Мазикін у шестираундовому рейтинговому поєдинку переміг за очками росіянина Валерія Чеченєва (перша поразка в кар’єрі).

Жоден із суперників під час бою не побував у нокдауні, тож усі судді в підсумку віддали перемогу Мазикіну — 60:54, 59:55, 58:56. Для Мазикіна цей виграш став шостим на професіональному ринзі.

Більярд. Житомир. Тут пройшов чемпіонат України серед жінок. Змагалися 40 спортовок з усіх областей країни. Чемпіонкою стала майстер спорту міжнародного класу харків’янка Жанна Шмаченко. Друге місце посіла спортсменка з Донецька Ганна Зозуля. А третю-четверту сходинки розділили між собою киянки Тетяна Мелехова і Тетяна Крайнова.

Нинішній чемпіонат країни став одним з етапів підготовки найкращих українських більярдисток до чемпіонату світу, що відбудеться в Казахстані. Там Україну представлятимуть спортовки, яких національна федерація обрала за рейтингом. Це нова чемпіонка країни Жанна Шмаченко, дворазова чемпіонка Європи, майстер спорту міжнародного класу харків’янка Олена Русакова і майстер спорту Світлана Ставицька з Донецька.

Теніс. Чехія. Збірна України посіла друге місце на жіночому командному чемпіонаті Європи. У драматичному фіналі наші дівчата поступилися господаркам — 1:2. За срібних призерок у вирішальному матчі виступали Ольга Савчук з Донецька і Валерія Бондаренко з Києва.

Савчук обіграла лідера чеської збірної Барбору Страйкову — 2:6, 7:5, 7:5. Бондаренко поступилася Люсі Храдецькій — 4:6, 1:6. А в парному поєдинку, що вирішив долю матчу, українки, на жаль, поступилися дуетові Страйкова/Пастікова — 2:6, 6:4, 6:7(6).

Хокей. Дисциплінарний комітет Міжнародної федерації з цього виду спорту (ІІHF) дискваліфікував гравця збірної України Олександра Победоносцева на два роки. До 4 травня 2007 року він не має права брати участі в усіх можливих хокейних турнірах і змаганнях. Нагадаємо, що допінг-проба 24-річного хокеїста на чемпіонаті світу у Відні дала позитивний результат. В Олександра є 21 день для того, щоб оскаржити рішення. Якщо воно залишиться чинним, то киянинові зостанеться тільки один варіант — податися до Північної Америки і там шукати роботу в одному з клубів нижчих після НХЛ ліг.

Баскетбол. Кубок Європи. Чергові матчі провели українські клуби. БК «Київ» у Ризі переміг місцевий «Баронс» — 90:84. А от «Азовмаш» у Маріуполі в гострому протистоянні програв лідерові групи «Динамо» (Росія, Санкт-Петербург) — 84:69.