Футзал. У понеділок стартував четвертий турнір команд засобів масової інформації «Кубок «Голосу України». Перший матч подарував сюрприз. Фаворит змагань команда телеканалу «Інтер», яка вже двічі була другою, є переможцем і призером дуже сильних за складом турнірів, несподівано зіграла внічию з колективом популярної газети «Команда» — 1:1.

Утім, футболісти «Інтера» не виявили жодного розпачу. «Віддаючи належне вольовим якостям, бойовитості і майстерності суперника, — сказав після зустрічі відомий коментатор Віктор Вацко, — ми неодмінно надолужимо згаяне. «Інтер» обов’язково буде принаймні серед півфіналістів...»

Цього разу серед учасників — одразу три дебютанти. І двох із них календар звів в очному поєдинку вже в першому турі. Протистояли амбітні команди: телевізійники телеканалу «Мегаспорт» (у його складі молоді талановиті коментатори Григорій Палій та Ігор Циганик) зустрілися з футболістами 5-го телеканалу на чолі з керівником спортивної редакції Станіславом Хацкевичем. Гостра й безкомпромісна суперечка закінчилася перемогою перших — 5:2.

Гідний опір дворазовому бронзовому призерові турнірів за «Кубок «Голосу України» команді «Нового телеканалу», де капітаном Олексій Маргієв, чинив ще один новачок — футбольний колектив редакції газети «Спорт-Экспресс в Украине». Серед дебютантів були помітні знайомі вболівальникам журналісти Михайло Співаковський та Євген Кравченко. Цей колектив підтримувала і злагоджена команда вболівальників на чолі з Людмилою Русановою, знайомою читачам із публікацій на футбольну тему в цьому виданні.

Але досвід цього разу взяв гору. Команда Олексія Маргієва перемогла — 3:1.

Нарешті про матч незмінного чемпіона — «Голосу України» з постійним учасником турніру командою популярного видання «Український футбол». Господарі виграли з переконливим рахунком — 9:3 (п’ять разів влучив знаний бомбардир Богдан Сліпко). Та й суперник зіграв гідно. Його капітан Сергій Циба зауважив, що його товариші не засмутилися, з огляду на те, проти кого грали. І наступні матчі проводитимуть з бажанням і самовіддано.

Насамкінець ще про один дуже важливий момент. Матчі відзначаються запальним характером, але без грубощів. І дивного тут мало, бо здоровій атмосфері, безперечно, сприяє те, що геть усі матчі обслуговує авторитетний діючий арбітр вищої ліги чемпіонату України з великого футболу, суддя національної категорії Олександр Шамич. Олександр Миколайович — суворий, справедливий і ставиться однаково до всіх учасників.

Отакий підсумок стартового дня. Попереду, сподіватимемося, ще багато цікавого і захопливого.