У Жовтневому районі відкрито нову дорогу завдовжки 4,2 кілометра. Траса дасть можливість жителям села Миколаївське добратися до обласного центру всього за 10—15 хвилин. Раніше від «цивілізації» селян відділяли 50 кілометрів об’їзного шляху і два залізничні переходи.

Ідею будівництва дороги сільський голова Миколаївського Валентина Маркіна висловила на зустрічі з тодішнім кандидатом у народні депутати Олександром Кузьмуком . Олександр Іванович узявся за діло по-військовому: вибивав потрібні кошти, добивався погоджень і дозволів, вимагав рішучих дій від влади. Але виборцям 129-го округу пообіцяв, що траса буде.

Урочисте відкриття відбулося за участю народного депутата. Служба автодоріг Миколаївської області подарувала мешканцям Миколаївського і сусідніх сіл добротну асфальтовану трасу, побудовану з використанням сучасних матеріалів і технологій. Її вартість становила 7,2 мільйона гривень. Кошти були виділені з державного бюджету, а також підприємствами області. Новий об’єкт «з легкої руки» сільського голови вже охрестили «дорогою імені Кузьмука».

Народний депутат побував і в інших селах свого округу. Так, у селі Михайло-Ларіно він узяв участь у подячному молебні з нагоди закінчення будівництва церкви. Храм Святої Трійці Київського патріархату було закладено завдяки фінансовій допомозі Олександра Кузьмука.