Саме так тепло відгукуються про Хмельницьку регіональну філію АБ «Укоопспілка» його клієнти. Насамперед тому, що до банку зросла довіра тих, з ким він працює. Тут не тільки швидко оформлять кредит, а й запропонують майже вдвічі нижчі тарифи за касове обслуговування, підкажуть новачкам, як орієнтуватися в бурхливому морі фінансів, втримають, коли це потрібно, від помилкових кроків.

А ще АБ «Укоопспілка» пропонує різні соціальні програми для тих, хто не може похвалитись великими статками. Скажімо, процентна ставка вкладів, які роблять пенсіонери, автоматично підвищується на один відсоток. Узагалі до людей похилого віку тут особливе ставлення: кожному зателефонують додому, нагадають про стан його рахунку, про те, що вже можна зняти відсотки або необхідно переоформити договір.

Переконатись у тому, що цей банк може бути щирим і милосердним і йому можна довіряти, мала можливість і наша газета. Свого часу ми розповіли на сторінках «Голосу України» про родину інвалідів, котра не мала свого житла. Директор банку Тамара Коваль виділила кошти для його купівлі, допомогла родині перебратись і оселитись у новому помешканні.

А тепер Тамара Михайлівна запропонувала для нашої читацької лотереї три грошові премії по п’ятдесят гривень. Ті, хто отримає їх, за бажання можуть стати клієнтом АБ «Укоопспілка».

Хмельницький.