Фракція Партії промисловців і підприємців України з величезним обуренням звертається до всіх народних депутатів України і правоохоронних органів держави і вимагає припинення беззаконня напередодні виборів народних депутатів України і місцевих виборів 2006 року.

Як тільки рейтинг Партії промисловців і підприємців України перевищив 3 відсотки і партія виявила себе стабільною політичною силою суспільства, проти структур партії в регіонах почалася брутальна боротьба, і не лише неприпустимими політтехнологічними засобами, але й кримінальними діями.

Так, близько 23.30 3 листопада поточного року у Закарпатській області, в місті Ужгород було жорстоко побито голову Закарпатської територіальної партійної організації Партії промисловців і підприємців України — Цапа Іштвана Юлійовича невідомими зловмисниками, які чекали його біля власного помешкання.

Ще один ганебний випадок стався у Луганській області: в місті Луганську в ніч на 4 листопада було здійснено напад і пограбовано обласний виборчий штаб Луганської територіальної партійної організації Партії промисловців і підприємців України, чим спричинено значні матеріальні збитки.

Фракція Партії промисловців і підприємців України висловлює категоричний протест проти вищезгаданих злочинів і звертається до Генерального прокурора України з проханням взяти під особистий контроль розслідування зазначених злочинних актів і запобігти зволіканню у процесі розслідування.

Фракція готує відповідний запит до Генеральної прокуратури України відповідно до чинного законодавства.