Заява фракції партії «Єдина Україна» про розповсюдження недостовірної інформації щодо відзначення 7 листопада 2005 року «Свята примирення на майдані Незалежності ветеранів ервоної Армії та воїнів Української Народної Республіки»

2 листопада цього року в м. Києві було розповсюджено листівку, яка містить неправдиву інформацію про відзначення 7 листопада 2005 року «Свята примирення на майдані Незалежності ветеранів Червоної Армії та воїнів Української Народної Республіки», а також повідомляє, що зазначений захід відбудеться із залученням клейнодів Богдана Хмельницького та за сприяння фракції «Єдина Україна» і моїм особисто.

Вважаємо, що ця листівка спрямована на дестабілізацію ситуації в столиці України. Зважаючи на неоднозначне ставлення людей різних політичних переконань до історичної дати 7 листопада, автори зазначеної фальшивки намагаються спровокувати громадські заворушення.

Ми засуджуємо дії невідомих зловмисників і переконані, що якнайшвидше виявлення правоохоронними органами замовників і розповсюджувачів таких фальшивок і притягнення їх до відповідальності покладе край подібним діям.

 Керівник фракції Богдан ГУБСЬКИЙ.