Грандіозною реконструкцією за парканом заводу «Модуль» зацікавилися активісти Кам’янця-Подільського. Питання зазвучало на гарячих лініях та під час прес-конференцій представників влади. У місті швидко створили громадську колегію. Її голова, президент депутатського клубу та голова міського осередку Народної партії Сергій Бабій, запропонував винести болючу проблему на перше ж засідання.

Голова правління заводу «Модуль» Ігор Тітов докладно розповів про нову технологію, яку запозичили в США: нова лінія оцинковки металу дасть змогу створити приблизно тисячу нових робочих місць, а також підприємство вкладе власні кошти в реконструкцію електромережі прилеглого району. Та й, мовляв, уся Європа давно розпрощалася зі шкідливим шифером! Однак не всіх присутніх вдалося переконати. Насторожило й те, що будівництво почали без екологічної експертизи.

Громада вирішила взяти під суворий контроль усі кроки, які робляться на «Модулі», та вимагає від міської влади не давати дозволу на запуск без відповідних документів.

Кам’янець-Подільський

Хмельницької області.