Таку назву має інноваційна акція, яку розпочинає торгова марка «Blend-a-med». Використавши найновітніші досягнення у науці і техніці, «Blend-a-med» пропонує споживачам не тільки високоякісний продукт для комплексного захисту зубів та ясен. Придбавши зубну пасту Blend-a-med з логотипом «Усмішка на удачу», споживач також отримує можливість зіграти у цікаву гру і отримати грошові призи.

Правила гри незвичні і прості. Всередині кожної акційної упаковки знаходиться спеціальна картка з прозорим пластиковим віконцем — ТБ-чіп. На кожному такому чіпі надрукований номер, згенерований комп’ютером за принципом випадкових чисел. Власне, гра починається тоді, коли по телевізору транслюватиметься рекламний ролик Blend-a-med, що анонсує цю акцію. Свій чіп гравець має прикласти прозорою стороною до синього поля екрану телевізора і терміново дізнатися про виграш. Якщо у прозорому віконці ТБ-чіпа висвітився напис «100», «10000» або «електрощітка» — можна телефонувати за номером гарячої лінії і отримувати виграш. Учасники зможуть виграти 10 призів по 10000 гривень, 1000 призів по 100 гривень та 14000 заохочувальних призів (ефективні електричні зубні щітки Spіnbrush і Energy).

Важливо пам’ятати, що ТБ-чіп працює тільки на кольорових телевізорах і тільки під час рекламного ролика Blend-a-med, що анонсує цю акцію.

Акція триватиме до 31 грудня 2005 року.