Шановна Катерина Семенівна!
Звернутися до вас, нас, відомих у світі спортсменів, членів збірної команди України з легкої атлетики, тренерів, змусила катастрофічно-тупикова ситуація, що склалася навколо частини території Національного спортивного комплексу «Олімпійський», де розташований сектор для метання молоту та диску. Саме тут упродовж 70 років плідно готувалися до своїх перемог на Олімпійських іграх та чемпіонатах світу наші уславлені земляки: Анатолій Бондарчук, Юрій Сєдих, Юрій Тамм, Олександр Крикун та інші атлети. Саме тут постійно тренувалася наша обдарована олімпійська юна зміна.
І ось, усупереч наказу Президента за № 331/96 від 12 травня 1996 року, який забороняє вилучення земельних ділянок для державних і громадських потреб із земель, наданих у користування Національному спортивному комплексу «Олімпійський», сектор для метання сьогодні фактично припинив своє існування — він переданий Київрадою... Генеральній прокуратурі України для спорудження на ньому жилого будинку.
Це рішення Київської міської ради, на нашу думку, не тільки є грубим порушенням наказу, а й робить неможливим проведення на НСК «Олімпійський» змагань вищого рангу з повної легкоатлетичної програми. Ліквідація поля для метань звузить можливості «Олімпійського», залишить провідних атлетів країни без свого тренувального і змагального майданчика, призведе до закриття учбово-тренувальних груп спортивних шкіл міста, позбавить молодь можливості займатися улюбленим спортом.
Цього не повинно статися. Знайти ділянки для житлової забудови у столиці і для Генеральної прокуратури, і для іншої поважної державної установи завжди можливо. І не треба для цього руйнувати та знищувати національну спортивну гордість — НСК «Олімпійський».
Ми дуже сподіваємося на ваше мудре рішення та підтримку.

З глибокою повагою до вас, спортсмени і тренери збірної команди України:
Юрій БІлоног — чемпіон Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту, чемпіон світу та Європи; Олександр Крикун — заслужений майстер спорту, призер Олімпійських ігор; Олександр Скварук — заслужений майстер спорту, призер чемпіонату світу; Ірина СекаЧова — майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка і рекордсменка України; Марина РЯзанова — майстер спорту міжнародного класу, член збірної команди України; Артем Рубанко — майстер спорту міжнародного класу, член збірної команди України; Микола МельниЧенко — заслужений тренер України; Борис Рубанко — заслужений тренер України; Валентина БЄлих — заслужений тренер України; Тетяна Зенкова — заслужений тренер України; Семен Донський — заслужений тренер України; Євген РЯзанов — майстер спорту, тренер ДЮСШ; Борис Онищенко — заслужений майстер спорту, чемпіон Олімпійських ігор, директор УСБ ОП «Атлет».