День вулиці колишнього сільського голови Віктора Беделя відзначили в селі Серебрія Могилів-Подільського району на Вінниччині.
Колишній полковник ЗС України Віктор Бедель десять років був командиром військової частини. А коли вийшов у відставку, його обрали сільським головою. Помер раптово. Сталося це торік напередодні свята незалежності. Серце 53-річного мужнього чоловіка не витримало, коли побачив сліди варварства на сільському кладовищі — зруйновані могили, сліди викраденої огорожі...
На річницю його смерті всім селом відзначили день вулиці Беделя. Поіменно згадали колишніх керівників села і господарства. Вшанували пам’ять тих, хто не повернувся з доріг війни. А живим фронтовикам вручили подарунки. Їх також отримали найстарші жителі села. Були в центрі уваги колишні воїни-афганці. І про молодих не забули, хто нині продовжує естафету батьків.
Десять мешканців вулиці Беделя удостоєні грамот сільради за зразкове утримання своїх осель і дворів. Букет квітів привселюдно вручили також присутній на святі вдові колишнього сільського голови, інформує наш власний кореспондент Віктор СКРИПНИК.