Футбол. Останнім часом багато говорять про потребу виховувати власних якщо не «зірок», то неодмінно класних майстрів. Про те, як про це дбають у київському «Динамо», ми писали не раз. Стосовно другої ліги, то в ній одночасно існує і творча лабораторія, і полігон для вишколу власних резервів.
Поява в цьому сезоні в першості країни клубу «Княжа» — промовисте підтвердження того. Цей колектив, у якому грають винятково молоді і здебільшого місцеві футболісти, базується в селищі Щасливому, що в Бориспільському районі Київщини. Там уже не один рік працює відома футбольна школа. Нею тепер опікуються керівники дебютанта другої ліги. От і перед матчем другого туру першості країни почесний президент футбольного колективу зі Щасливого Юрій Кіндзерський та президент клубу Віктор Хлус від імені свого колективу та його генерального спонсора страхової компанії «Княжа» вручили чотирьом командам школи, котрі беруть участь у чемпіонаті країни, комплекти форми, м’ячі та іншу амуніцію.
До речі, поєдинок «Княжої» з «Вересом» виявився напрочуд бойовим і результативним. Нічия — 3:3. Це своєрідна історична подія, бо дебютант здобув своє перше очко в турнірі.