Позавчора затримали екс-голову Харківської обласної державної адміністрації Євгена Кушнарьова. Стосовно нього головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України вже порушено кримінальну справу (перевищення влади або службових повноважень, що призвело до тяжких наслідків — завдавання державі збитків на суму понад 8 млн. грн.).
Адвокат Кушнарьова В’ячеслав Стовба розповів, що Є. Кушнарьова викликали до прокуратури у справі про сепаратизм «як свідка», хоча той перебуває на стаціонарному лікуванні у 8 харківській лікарні. «Ми півтори години ознайомлювалися з матеріалами цієї справи, а потім Є. Кушнарьову висунули обвинувачення у іншій справі», — зазначив В. Стовба. Сам опальний екс-голова не підписував протоколу про своє затримання. За інформацією прес-служби партії «Нова демократія», лідером якої є Є. Кушнарьов, після затримання Генпрокуратурою колишній керівник регіону оголосив голодовку.
А вчора УНІАН передав, що Євген Кушнарьов перебуває не в ізоляторі тимчасового утримання, а в лікувальній установі в Києві під наглядом лікарів з діагнозом гіпертонічна криза.