Президент України В. Ющенко завершив поїздку до Грузії і продовжує працювати у своїй кримській резиденції.
Віктор Ющенко назвав україно-грузинські відносини зразковими. «Мені, як Президенту України, легко говорити про наші відносини у всіх сферах: економічній, гуманітарній, дипломатичній та інших».
Президенти України і Грузії також підписали спільну заяву, в якій повідомили про намір створити співдружність демократій Балто-Чорноморсько-Каспійського регіону — «Співтовариство демократичного вибору». Глави двох держав закликали до участі у співтоваристві всіх лідерів регіону і запросили відвідати саміт, що відбудеться восени цього року в Києві.
Як повідомляє прес-служба глави держави, під час поїздки президенти обговорили питання культурного обміну між країнами в рамках Року Грузії в Україні. Вони зазначили важливість спільних гуманітарних проектів і взаємного вивчення культур двох народів. Віктор Ющенко і Михайло Саакашвілі також взяли участь у церемонії відкриття Боржомського парку, відвідали вирубаний у скелях чоловічий монастир Вардзія, побували в церкві св. Марії й дитячому оздоровчому таборі «Патріот», де нині відпочивають і українські діти.