Футбол. У Москві відбувся великий ветеранський міжнародний турнір, організатором якого виступив ФК «Локомотив». Залізничники запросили на нього команди, котрі свого часу ставали чемпіонами СРСР.
Отже, в столиці Росії грали: «Динамо» (Україна, Київ), «Динамо» (Грузія, Тбілісі), «Арарат» (Вірменія, Єреван), а також московські клуби — «Спартак», «Динамо», ЦСКА, «Торпедо» і «Локомотив» (як господар змагання).
Учасники були розподілені на групи, в яких змагалися за коловою системою. Кияни перемогли московських і тбіліських одноклубників, відповідно 1:0 і 3:1, і зіграли внічию з ЦСКА (1:1). Цього вистачило, щоб посісти перше місце і вийти до фіналу, де суперником українців стало «Торпедо».
Матч відбувся на Центральному стадіоні «Локомотив» у присутності 10 тисяч глядачів! Два точні удари Віктора Хлуса та Віктора Насташевського принесли успіх київському «Динамо» — 2:0.
До речі, нещодавно збірна України стала переможцем турніру, що входив до програми Всесвітньої олімпіади спортовців-ветеранів, яка відбувалася в Канаді. У фіналі наша команда перемогла (4:0!) збірну Англії. А Віктор Насташевський з вісьмома м’ячами став найкращим бомбардиром турніру.
І от новий успіх у Москві. За динамівців, окрім Хлуса та Насташевського, виступали також: воротар Валерій Самохін, польові гравці — Віталій Хмельницький, Сергій Кузнецов, Віктор Гризлов, Андрій Баль, Володимир Безсонов, Сергій Журавльов, Володимир Мукомелов, Олександр Бойко, В’ячеслав Семенов, Іван Шарій, Олег Таран, Ігор Якубовський.
— Турнір було організовано на найвищому рівні, — розповідає один із керівників динамівської делегації Віктор Хлус. — Господарі взяли на себе всі витрати, пов’язані з проживанням, харчуванням і дорогою. Переможці отримали красиві призи — Кубок, медалі, дипломи й цінні подарунки. А ще гостинні організатори запросили на своє грандіозне свято кілька сотень почесних гостей з усього колишнього Союзу. Київ представляли Андрій Біба, Віталій Хмельницький та Ігор Зайцев. До речі, останній наприкінці 50-х років минулого сторіччя перейшов до київського «Динамо» саме з московського «Локомотива». І ці шановані люди отримали подарунки, особливу шану й теплоту...