У ФК «Динамо» (Київ) добре подбали про оздоровлення вихованців своєї футбольної школи. Про це розповідає директор престижного закладу Анатолій ШЕПЕЛЬ:
— Наші учні нинішнього літа організовано відпочивають і набираються сил та наснаги на базі відпочинку «Конча-Заспа», що неподалік клубного навчально-тренувального центру.
Заздалегідь уклали договір з приватним підприємством «Компанія «Форвард» (директор Наталя Примак), яка орендує цю базу в держпідприємства «Еко». Силами орендатора спершу було проведено ремонт будиночків. Отож умови для проживання чудові.
Передбачено розміщення 300 юних футболістів різних вікових груп (діти, старші десяти років), які ведуть відомі тренери — Євген Рудаков, Олександр Лисенко, В’ячеслав Семенов, Сергій Журавльов та інші. Харчування організовано в ресторані динамівської бази. До речі, оплату за проживання і харчування повністю взяв на себе наш клуб. Допомагала в цій важливій справі також профспілка працівників підприємств малого та середнього бізнесу Києва.
Керівництво ФК «Динамо» веде перемовини про організацію таких таборів на цій базі і під час осінніх, зимових та весняних канікул...