Скандал навколо Кіровоградського міськвиконкому набирає обертів. А міський голова Микола Чигрин чомусь не поспішає повертатися із відпустки.
Як уже повідомлялося в нашій газеті, минулого тижня працівники міліції, згідно з постановою обласної прокуратури, вилучили з відділу кадрів міськвиконкому документи, необхідні для розслідування справи, пов’язаної з фальсифікацією виборів у сумнозвісному сотому виборчому окрузі. Процедура вилучення документів не обійшлася без конфлікту. На захист паперів стала виконуюча обов’язки міського голови на час відпустки останнього, Віра Сухопарова.
На загальних зборах трудового колективу та профспілки міськвиконкому були прийняті звернення до перших осіб держави та керівників силових відомств.
Далі на одному із місцевих інтернет-сайтів, з посиланням на джерело в правоохоронних органах, з’явилася інформація і спричинила ефект розірваної бомби. Начебто у вилучених документах знайдено заяви працівників виконкому, в яких ідеться про те, що вони зобов’язуються звільнитися з роботи, якщо Віктор Янукович не стане Президентом України.
Працівники міськвиконкому, чиї особисті справи були вилучені під час буцімто незаконного обшуку, висловили черговий протест прокурору. Вони переконані, що проти них фальсифікуються кримінальні справи.

Кіровоград.