Донецьк. Сьогодні увагу всієї України буде звернено до цього міста. В ньому, на РСК «Олімпійський», у матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зустрінуться наш «Шахтар» та італійський «Інтер». Те, що це надскладний іспит для чемпіона нашої країни, зрозуміло без зайвих слів.
Суперник прибув до Донецька вчора після обіду і розмістився в готелі «Донбас-Палас». А ввечері у прес-центрі стадіону відбулося спілкування тренера міланців Роберто Манчіні з представниками ЗМІ. Після цього футболісти «Інтера» провели тренування.
Ажіотаж у місті, пов’язаний з футболом, величезний. Квиток на стадіон, як то кажуть, на вагу золота. Чаша стадіону, будьте певні, заповниться по вінця. Це добре, бо «Шахтар» матиме несамовиту підтримку. І він покаже все своє вміння і завзяття.
Зустріч «Шахтар» — «Інтер» обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з арбітром Аленом Гамером (Люксембург). Йому допомагатимуть лайнсмени — Франсіс Крело (Люксембург) та Жан-Філіпп Іззо (Франція). Резервний арбітр — Стефан Ланной (Франція).