Харків. Як повідомляє наш власний кореспондент Микола КОСИЙ, у головному місті Слобожанщини відкрито спорткомплекс корпорації «Техноком». Подія для міста-мільйонника незвичайна. Хоча б тому, що їх не часто нині відкривають, а скоріше навпаки.
Господар спорткомплексу — потужне виробниче об’єднання, один з лідерів випуску продуктів швидкого приготування у Східній Європі. Дуже важливо, що поряд з виробничою діяльністю компанія серйозно працює над розв’язанням соціальних питань. У «Технокомі» розроблені і діють програми, що передбачають усебічну турботу про співробітників. Працівників корпорації забезпечують безплатними обідами, до їхніх послуг — медичний центр, база відпочинку. Щорічно за рахунок компанії діти і співробітники «Технокому» відпочивають на Чорному морі.
За роки роботи підприємство не тільки зміцніло і завоювало авторитет на ринку послуг, а й перетворилося на велике виробниче об’єднання, до якого входить шість підприємств. Усі вони оснащені сучасним імпортним обладнанням, їхня продукція відповідає найвищим стандартам, що підтверджено сертифікатами якості. Уже звичним стало те, що щорічно в експлуатацію тут вводять нові виробничі потужності, створюють нові робочі місця, нарощують обсяг продукції, розширюють її асортимент. Нині корпорація випускає понад 100 видів продукції, які можна придбати в багатьох регіонах України. Популярні вони і за кордоном: продукцію торгової марки «Мівіна», приміром, експортують більш як у 20 країн світу.
Сьогоднішній успіх «Технокому» — заслуга робітників, технологів, менеджерів, керівників підприємства, які все роблять для того, щоб випускати продукцію високої якості. І новий спортивний комплекс, відкритий у місті, допоможе працівникам компанії, як справедливо тут вважають, не тільки зміцнювати своє здоров’я, а й ефективніше працювати на виробництві. А комплекс і справді красень. Чого тільки вартий 50-метровий басейн на шість доріжок! Радують городян і трибуни, що вміщують до тисячі глядачів, майданчик для ігрових видів спорту, спеціалізований, оснащений Інтернетом, комп’ютерний зал...
Палац спорту готовий прийняти не тільки кожного співробітника корпорації, а і їхніх дітей, родичів. Тут є можливість грати в міні-футбол, волейбол, теніс, займатися шейпінгом, плаванням, шахами і малюванням, осягати премудрощі східних єдиноборств, комп’ютерну грамоту. А ще працюватимуть усілякі гуртки за інтересами. Одне слово, створено всі умови для творчого росту, духовної і фізичної досконалості.
На підтвердження життєдіяльності спорткомплексу після його відкриття стартував турнір з міні-футболу. У ньому беруть участь команди підприємств і відділів компанії. Він за традицією присвячений дню народження корпорації, котрий щорічно відзначають 8 серпня. Боротьба за призи — особлива. Адже цього року «Технокому» — 12!